Najnovšie recenzie zo sekcie Rádiomagnetofóny
Sencor SPT 6500
Pridané: 26. septembra 2023
(naposledy upravené 26. septembra 2023)
Zakúpený v planeo.sk
Trochu komplikovanejšie nastavovanie, žiadal by sa kvalitnejší návod.
- Pekný malý dizajn,vhodný aj na prenos
- Ziadna
- Kazeta/cd/dab/tuner/bluetooth/line-in - viac vstupov sa snáď ani nedá predstaviť
- Jednoduché ovládanie
- Diaľkový ovládač
- Vie hrať pomerne nahlas
- Dobrý príjem na anténu.
- Kvalita zvuku je ako z pred 20 rokov. Mini bluetooth reproduktor Anker soundcore 2 za 30€ má pevnejší a jasnejší zvuk.
- Kazetový prehrávač nevie nahrávať.
- kúpili sme Rádio s DAB+ na počúvanie Rádia junior
- konektivita
- cd prehrávač
- umiestnenie tlačidiel ( rádio ovládajú deti )
- potešil by slot na microsd kartu
- v miestnosti je potrebné mať vytiahnutú anténu pre príjem DAB+ signálu ( môže byť spôsobené aj horším signálom v regióne / interiéri)
- dizajn (u mňa to ale nie je rozhodujúci faktor)
Za cenu pod 60 eur to bola jasná voľba DAB+ rádia pre deti, má viac funkcií ako konkurenčný PHILIPS, ktorý bol aj o 50% drahší. ( ostatné DAB rádiá stáli cca 100-180 eur)
Rádio máme len týždeň, ale vyzerá, že nám bude vyhovovať.
- Malé rozmery
- Ľahko prenosné
- Prehrávanie CD nosičov
- Prehrávanie USB flash diskov
- AUX výstup
- Výstup na slúchadlá
- Viac farebných prevedení
- Možnosť použitia batérií ak nie je v blízkosti elektrická zásuvka
- Farebné Podsvietenie Displeja
- Dobrá Skladovateľnosť
- Minimalistický Dizajn
- Praktická Rukoväť na Prenášanie
S produktom som spokojný. Splnil moje očakávania, a nemám mu čo vytknúť, takže zatiaľ spokojnosť 100%
- super má všetko hra dobre
- CD sa musí nastoknuť na hlavu nie je iba na položenie
- má všetko čo som potreboval
OK
Malý ľahký pre deti akurát
- Pomer cena a kvalita, spokojnosť,dostacujuce
Funkcne,mobilne
- Má všetko čo som chcel
- Vyborny zvuk
- Silny prijem signalu
- V ponuke bol strieborný. Došiel celý biely s predným dielom strieborným.
- Zapnutie - vypnutie je zle prístupné
Kvalitný zvuk
- Tak výhoda je len tá že to mám veľa funkcií ako je bluetooth USB prehrávanie MP3 CD rádio a NFC
- Pekný dizajn
- Zvuk je priemerný málo výrazný , chýbajú tam výšky,má príliš veľa basov chýba tam ekvalizér čiže nie je možné nastaviť zvuk podľa vlastných predstáv Je to nastavené len na ROCK namiesto DBB+ mohli investovať do ekvalizéru pri vyššej hlasitosti už basy nestíhajú a zvuk je otrasný
- Cena za takýto produkt je pomerne vysoká A to som kúpil lacnejšie oproti iným obchodom
Aj keď všetko je funkčné ale ten zvuk môže niekoho odradiť kto si potrpí na vyššiu kvalitu zvuku, samozrejme že niekomu to vadiť nemusí ten môj starý jednokazetovy magnetofón Panasonic hra omnoho krajšie.
ok
- priehľadný
- skladný
- krehký
- ešte je v skúšobnom procese ale vypadá nádejne
- kompaktné rozmery, pekný pomerne minimalistický dizajn, zjavne pri ňom aj niekto rozmýšľal
- plne solid state prevádzka, zapnutie aj vypnutie je úplne tiché
- plne digitálna prevádzka a všetky tlačidlá mikrospínačové (žiadne analógové "kolieska" pre ladenie či hlasitosť)
- veľmi veľká a robustná rukoväť, pri sklopení elegantne zapustená
- dobrý príjem signálu, v meste ide väčšina staníc bez potreby vysúvania antény a riskovania jej poškodenia
- podporuje adresárovú štruktúru pri prehrávaní digitálnych súborov z CD a MP3 (samostatné tlačidlá pre prepínanie adresáru)
- prehráva aj dátové disky CD-R (mp3) napálené ako multisession
- stereo slúchadlový výstup (niektoré lacné rádiá majú len mono), hraje čisto a na slušnú hlasitosť, napr. aj s 250 Ohm slúchadlami DT880 Beyer Dynamic (hlavu vám to neodtrhne, ale pokiaľ ste príčetní, nebudete to chcieť počúvať na max.), nemal by byť problém používať ho aj ako AUX výstup
- AUX audio vstup, možné napojiť napr. mobil a počúvať internetové streamovacie služby na štandardných repro, nie na chrastítku v mobile (káblom 3,5mm<->3,5mm jack)
- po vypnutí si pamätá si posledný stav (napr. prehrávanú skladbu z USB apod.) / platí len pre štandardný standby so stálym pripojením do elektrickej siete
- prehral aj 128GB kľúč (max., aký mám k dispozícií, pravdepodobne by zobral aj väčšie), musí však byť naformátovaný na FAT32
- okrem MP3 a WMA číta na USB vstupe aj AAC súbory (mnoho lacných a/alebo starších prístrojov toto nepodporuje) / testoval som AAC LC (low complexity) aj AAC HE (high efficiency) pri max. dátovom toku ~192kbps, obe prehráva bez problémov (prípona súborov musí byť .m4a)
- podporuje ID3 tagy (výhoda oproti nižšiemu modelu ZS-PS50)
- oproti vyššiespomenutému nižšiemu modelu disponuje dokonca aj bassreflexom (malé otvory na štrbine pod reproduktormi, na viacero foto ich nevidno, ale sú tam)
- bluetooth prehrávanie, možnosť priamočiarejšieho párovania cez NFC
- veľmi nízka spotreba (nameral som cca 3 Watty v režime rádio, cca 6W pri CD mp3 a USB aac), pri prevádzke na batérie by mal vydržať veľmi dlho
- funkcia ripovania CD do mp3 je skôr "do počtu", keďže zaznamenáva len v kvalite 128kb/s CBR
- na webe dostupný servisný manuál!
- nemá DAB+ tuner / podporuje len príbuzný model ZS-RS70BT
- už len také detaily, ako nepodsvietený displej, chýbajúce RDS, ekvalizér atď., pri low cost prístrojoch ale človek čaká kompromisy
- len širokopásmové meniče, časy boomboxov s výškovými drajvermi sú už asi preč, holt pokrok :)
- vstavaný napájací zdroj (pre väčšinu ľudí je externý AC/DC adaptér otrava, pravdou však je, že pri poruche je veľmi ľahko užívateľsky vymeniteľný)
Veľmi slušné rádio za danú cenu, mám pocit, že Sony si stále udržuje určitú kvalitu, máme viacero rádií od nich v rodine a všetky idú bez problémov.
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »