Najnovšie recenzie zo sekcie Rádiomagnetofóny
Zatial z mojej strany mega spokojnost. Vyrobok predcil moje ocakavania. Kto chce prenosne radio s cd prehravacom, ktory dokaze prehrat aj kazety (zatial sice nevyskusane), odporucam. Radio a cd vyskusane, jednoducha obsluha...pristroj frci 10 hodin denne a ma krasny zvuk, kt. si mozete upravit podla svojich predstav.
Problémové nastavenie času, Nemožnosť regulovania basov a výšok.
- Som spokojny
- Rekordér bol určený pre inú osobu, ktorá ho už rok využíva v plnej spokojnosti.
- Dobry zvuk
- Prenosné multimediálne zariadenie, ktoré dokáže všetko. Prehráva cez Bluetooth, hudby vo formáte MP3/WMA, cez usb kĺúč , CD, CD-R, CD-RW, rádio DAB +, FM + prehráva kazety. Diaľkové ovládanie.
- aj napriek svojim rozmerom a váhe má ozaj kvalitný zvuk
- pekný dizajn
- na baterie
- Nedá sa nahrávať na kazety.
- Pekný jednoduchý dizajn,
- rozmerovo fajn = nezaberá veľa miesta,
- jednoduchý zvuk,
- usb, cd, kazeta, rádio + aux vstup,
- nahrávanie na kazetu.
- Dvierka na kazetu sa sem-tam horšie zatvárajú.
Rádio je svojou veľkosťou akurát, hrá celkom slušne (basy ale nehľadajte), stanice sa dajú ladiť automaticky (naladené stanice zostávajú aj po odpojení zo zásuvky - aspoň u mňa). Možné pripojiť Tv, telefon, notebook a pod. cez vstup aux. Usb, cd, rádio = zvukovo ok, kazeta = mierny šuchot, ale to bolo asi vždy tak. Dvierka na kazetu sa horšie zatvárajú, neviem, či je to na všetkých, ale chcelo by to o trošku väčšie ozubené koliesko, ktoré tieto dvierka obsluhuje - asi. Za mňa ale spokojnosť, kúpu neľutujem, a produkt odporúčam.
- Šetrí miesto- vôjde aj na policu.
- Ostriny na plaste pri usb konektore
- Vydáva nepríjemný zvuk aj keď je vypnuté - nutné odpojiť napájanie.
- Ovládanie mohlo byť jednoduchšie, ako má napr. SPT3228.
Kúpené len na prehrávanie CD, v tomto smere zatiaľ OK- i keď podľa kvality materiálov asi nie nadlho. Nuž čo slovač, za tú cenu...nech aj smetiská roztrhne
- pomer cena/kvalita
Malé pekné rádio. Pekný dizajn, zvuk ok a prevedenie je krásne tá biela s modrou. myslím, že kvalita zodpovedá cene. Som spokojná s kúpou
- Cena diaľkové ovládanie hodiny časovač vypnutia časovač zapnutia budík zaujímavý dizajn prehravanie MP 3 prehrávanie z USB kľúča hudobné režimy plus bass slušný zvuk umiestenie reproduktorov do hora celkovo malé ľahké telo prístroja nezaberie vela miesta kam si ho chcete vziať. zhrnutie; po trojdnovom porovnávaní a hľadaní som ho objednal a som spokojný za tu cenu 50€ ozaj veľmi dobré porekadlo (za malo peňazí veľa muziky) tu platí na 100%
Daktore časti posobia lacno hlavne spodna časť radia, dvierka na CD dosť vržu pri prvom otvoreni a zatvorení som myslel že sa zlomia ale držia asi potrebujú pohyb
Produkt bol darček pre moju neter. Uvidíme či je produkt kvalitný aj po používaní.
- Pekný dizajn, farba.
Kvalita zodpovedá cene. Je to maličké ľahko prenosné rádio, ktoré odporúčam pre menej náročných poslucháčov pre jeho trochu plechový zvuk (občas mi pripomína tranzistor). Ovládanie je veľmi jednoduché, nešuští, hra čisto, odporúčam pre starších ľudí, ktorí si ho môžu ľahko prenášať podľa potreby.
Došiel nefunkčný.
- pekny dizajn
- za danú cenu a podľa fotiek v e-shope som čakal väčšie rádio
- trochu komplikovanejšie ovládanie pre starších ľudí
Neviem, či by som tento produkt odporúčal niekomu, som trochu sklamaný veľkosťou v porovnaní s vyobrazením v e-shope a za danú cenu. Ale nie je dôležitá moja spokojnosť, lebo je to ako darček pre rodičov. A tiež sa obávam, či ho budú vedieť vládať, chcel som niečo jednoduchšie. Čas ukáže aká je spokojnosť.
Kupovala som posledný kus. Má vstup na usb a prehráva aj CD,čo deti rady počúvajú.
kupene ako darcek zatial nevyskusane prislo v poriadku
Po 10 dňoch stále nemám tovar. Objednaný tovar bol označený - Na sklade.
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »