Najnovšie recenzie zo sekcie Rádiomagnetofóny
S rádiom som spokojný vhodný do menších bytov nakoľko nezaberá veľa miesta má všetky funkcie čo potrebujem akurát ma troška mrzí mierny brum pri zapnutí farebnosti reproduktorov, naštastie sa farebnosť dá stlmit a tak vylúčiť brum reproduktorov A čo by sa mohlo ešte vytknúť su menšie ovládacie tlačidlá a ich maličký popis čo je na škodu niekto musí použiť na ich prečítanie dokonca lupu dokiaľ sa ich nenaučí používať spamäti.
Vo všetkých mne dostupných technických podrobnostiach k výrobku bolo písané že výrobok obsahuje DAB rádio čo je hlúposť - je tam iba FM rádio s digitálnym ladením
- Veľmi dobrá kvalita produktu Philips.Špička vo svojej triede prenosných CD,USB mašín.Parádny a mohutný basový dunivý zvuk.Som plne spokojný a prehrávač si plne vychutnávam.
- Odporúčam každému.
- Dvierka na CD majú menší uhol otvárania a tým pádom musite troška akrobaticky vkladať a vyberať vaše CD aby sa neškriabalo.
treba dlhšie podržať tlačidlo spustenia CD inak zodpovedá popisu
cena zodpovedá kvalite
Tento produkt zatiaľ funguje spoľahlivo, nemám čo by som mu vytkla. Iba snáď to, že som si myslela, že je väčší a nemá rúčku.
- Male radio
- Hra dost hlasno
- Za tu cenu, postacujuce
- Maly skladny sikovny pomocnik v kuchyni i v zahrade(na pocuvanie
- nejasný návod na použitie
- Zvuk je katastrofálny na firme ich máme 15, hovorené slovo z rádia sa už vôbec nedá počúvať.
,,,,hned pri otvoreni,,,vypadol ovladac hlasitosti,,,,na prepinaci bola prilepena kocka gumy,,,,,,slabo ukazoval ladenie stanic,,,,,,vyrobok vyzeral ze bol uz pouzivany,,,,,,ak chcete zarabat,musite davat nove vyrobky,,,,,
prakticky, jednoduche ovladanie, dobry zvuk, pekny design
Mám ho iba krátko na hodnotenie
- Bluetooth pre internetové rádiá, solídne prevedenie
- dobrá cena
priemerný zvuk, ale v danej cenovej kategórii OK
Som spokojná
- CD
- USB
- digitálne rádio
- AUX vstup i výstup
- hodiny
- nemá budík
- nie veľmi kvalitný zvuk (avšak zodpovedá danej cenovej úrovni)
- predstavuje to čo na trhu takmer úplne chýba
- Kvalitny zvuk, jednoduche ovladanie
- Šikovny,ĺahky na prenašanie
- Cena zodpoveda kvalite prevedenia zvuk je tiez uspokojivy
- Tlacidla horsie citatelne a hlavne tazko stlacitelne
Najlepšie na trhu v tejto kategórii..
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »