Najnovšie recenzie zo sekcie Rádiomagnetofóny
- pekný dizajn,dobrá cena,kvalitný zvuk,jednoduchá manipulácia
- má nielen prehrávanie CD,MP3, USB a diaľkový ovládač ale ešte aj prehrávanie kazety čo som hľadala
Odporúčam tento produkt
- 100% spokojnosť
dobrá cena, dobrá ovládateľnosť
- pekný jednoduchý dizajn
- alfanumerický displej
- žiadne podstatné
Keď už má alfanumerický displej, mohlo mať aj funkciu RDS.
dobry pomer cena - vykon nezaberie vela miesta, poskytne vsetko, co pouzivatel ocakava pri beznom pouzivani - rozhlas + hudba z CD
Spokojnost
spokojnosť
- pekný dizajn
- podpora MP3 a prehrávania z USB
- kompaktný, prenosný
- ľahko sa používa
- hraje dosť zle, plechovo
- tuner je analógový a necitlivý
- predný kryt je nalepený lepidlom a s malými výbežkami po stranách, náš kus jeden výbežok ani nemal
neodporúčam produkt, hrá plechovo. Repro je vizuálne malé a aktívna časť je ešte menšia. Zvuk je pre náročnejšie ucho pomaly neznesiteľný, pre nenáročné kvalitou na úrovni lacnejších prístrojov neznámych značiek.
- výborné reproduktory
- pekné spracovanie plastov
- rúčka na prenášanie
- jednoduché ovládanie (aspoň pre mňa)
- chýba mi nastavenie basov a výšiek, ale za tu cenu to oželiem
- načítavanie CD-MP3 je na môj vkuspomalšie
- USB kľúč musí byť vo formáte FAT-FAT32, NTFS nevie rozpoznať
Rádio mi prišlo pekne zabalené v krabici a obalené strečovou fóliou (ďakujem predajcovi mall). Čo sa týka balenia, rádio bolo obalené vystuženým sackom a zalozené v polystyréne. V krabici bolo všetko na svojom mieste. Batérie neboli súčašťou balenia. Diaľkové ovládanie nebudem pre začiatok používať, kedže som si rádiu kúl na stavbu práve kôli jeho 2x8 repo. Z toho, že načíta iba 999 mp3 si hlavu nerobím. Za predpokladu, že by mala 1 pesnička 3:00 minúty a ja by som tam mal 999 mp3, čo je 21h hudby, no neviem kedy by som to celé vypočul. Neriešim, premažem, počuvam.
Rádio splnilo moje očakávania už hneď po rozbalení, z hľadiska designu došlo velmi pekné a oku lahodiace spracované rádio. Funkcie a výkon sú primerané cene, nedostatky si však kompenzuje výkonom. Z mojej strany spokojnosť.
Je to príjimač podľa mojich predstáv.
má všetky funkcie ktoré deti potrebujú, je pomerne malý a výkonný
Jednoduche ovládanie, pekný dizajn, rozmerovo presne aké sme hľadali
- malý, šikovný, dobrý zvuk
- biele tlačidlá na ktorých nie je dobre vidieť na čo sú (prehrávanie dopredu, dozadu, pauza, play, stop)
:-) 90%
- vela funkcii
- vzhladovo na urovni
odporucam
- DIZAIN,CENNA
ODPORUCAM,zatial spokojnost
- za tie peniaze urcite dobra kupa
- zatial nic
pomer cena/kvalita som spokojna
- malé, šikovné, spĺňa všetko čo sme chceli
som spokojná, rádio sa mi páči aj cena je OK
- To je velke plus ze tam nieje ta sr*cka mp3 ale prehrava to, co ma prehravat. Kvalitu PCM, WAV :)
- je moc maly, mohol by mat gumeny zaves, zvuk by bol sytejsi na spodky
Idealne do kuchyne
- Lacný a výkonny
- nic
Doporucujem
- Po zapnutí rádia alebo Cd je hlasitoť vždy na hodnote 15, nedá sa nastaviť pre zapínie nižšia hlasitoť, čo je veľmi nepríjmné.
- Nefungovalo pri BlueTooht spároavnie zariadení.
- CD mechnika je hlučná pri pohybe optiky.
- Kvalita zvuku je horšia ako predchádzajúcej rade tejto značky a výrobcu.
Za túto cenu neodporúčam tento výrobok.
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »